Kalo tek kontenti

Trëndafila të kuq në kuti

Çmimi i vjetër $80.00 $65.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Trëndafilat e kuq, sikurse të gjithë tashmë e dinë, janë forma më ekpresive e dashurisë dhe romancës që nga antikiteti i hershëm.  

Kjo dhuratë premium me një miksim të trëndafilave të bardhë dhe ato të kuq, e kompozuar në një kuti elegante me një njgyrë të lehtë gështenjeje, është e sigurtë që me hijeshtinë dhe bukurinë e saj" do te "bejë për vete" ç'do zemër.  

Surprizoni personin tuaj të dashur me këtë kompozim premium nga 1kuti.com në ditët tuaja më speciale, në menyrë që zemra e saj të rrahë me kënaqesi c'do ditë...

Dhurata përmban:

 • 20 trëndafila të kuq (të freskët dhe të mëdhenj)
 • Lule te ndryshme dekoruese
 • Kuti katrore 
 • Akserore të ndryshëm
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

  • Si funksionon?

   Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  • Pagesat

   Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  • Transporti

   Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

  • Keni pyetje?

   Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »