Kalo tek kontenti

Shporta Premium Cilësia Extra

Çmimi i vjetër $220.00 $180.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Ne te 1kuti.com kuptojmë që jo të gjithë klientët tanë kane gusto dhe preferenca të njejta. Disa prej tyre kërkojnë edhe maksimumin e cilesisë dhe shijes. Ne kemi kenaqesine t'ju ofrojmë një kompozim me te cilin krenohemi, duke ofruar ingredientë premium dhe të vecante të cilët do të mahnisin cilindo që do të edhe kenaqesinë për ta marrë këtë shportë madhështore. Ne jemi te sigurtë që dhurata juaj do të jetë "në krye të listës" dhe do të mbaheni mënd gjatë për dërgimin e saj...

Dhurata përmban

 • 3 shishe vere italiane
 • 5 pako djathrash speciale
 • 3 shufra sallamesh speciale
 • 1 shishe vaj ulliri extra i virgjër
 • 1 vazo ullinj italiane
 • 2 vazo mjalti italiane
 • 2 pako cokollata Truffles
 • 1 pako crakers
 • Aksesorë të ndryshëm dekorues
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Shënim: Për shkak të fluksit të dhuratave të fundvitit, nëse një produkt nuk do të jetë i disponueshëm, ne do ta zëvendësojmë atë me një tjetër të së njëjtës vlerë ose më të lartë.

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »