Kalo tek kontenti

Panettone & Spumante

$30.00

Në gjëndje
Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Panetoni tradicional i festave të fundvitit së bashke me spumanten klasike përbejnë ciftin perfekt për ti shtuar edhe me tej shijen këtyre festave. Një dhuratë klasike dhe e shpejte, e sigurte që do të mirëpritet këndshem nga marresi i saj. Zgjidhni preferencen tuaj midis Blue Motta për nje shije klasike dhe e kuqe Brindisi nëqoftëse kërkoni diçka më të vecantë.

Dhurata përmban:

 • Panettone me fruta të thata (750g)
 • Spumante cilësore (zgjidhni shijen)
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »