Kalo tek kontenti

Moet & Chandon Brut Imperial (për 2)

Çmimi i vjetër $150.00 $120.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Një nga shampjanjat më popullore në të gjithë botën, e krijuar nga më shumë sesa 100 varietete vere, nga të cilat 3 krysoret (Chardonnay, Pinot Noir dhe PInot Meunier) dhe e perzierë lehtësisht sipas standardit të shtepisë Moët. 

Chandon Brut Impérial karakterizohet nga shija vibrante e molleve jeshile, frutit të qitros, me nuanca të luleve të bardha si edhe një shije e lehtë e frutave të thata.

Dhurata përmban:

 • Moet & Chandon Brut Imperial
 • 2 gota kristali
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Shenim: Ndalohet alkooli nën moshën 18 vjeç.

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »