Kalo tek kontenti

Hennessy X.O Cognac

Çmimi i vjetër $350.00 $320.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Konjaku origjinal X.O (Extra-Old), përkthyer "ekstra i vjetër", i krijuar për herë të parë në vitin 1870 nga Maurice Hennesy për familjen dhe miqte e tij më të ngushtë.

Më i errët edhe shumë më tepër kompleks sesa VSOP, me nuanca interesante të lekurës dhe duhanit, si dhe me një prekje të lehtë të erëzave, e bën këtë Konjak sipas ekpertëve "puro" dhe thjesht madhështor.

Dhurata përmban:

 • Hennessy XO Cognac 0.7l ne kuti
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Shenim: Ndalohet alkooli nën moshën 18 vjeç.

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »