Kalo tek kontenti

Gëzuar ditëlindjen - kompozim

Çmimi i vjetër $60.00 $45.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Kjo dhuratë speciale nga 1kuti.com e cila përfaqëson celebrimin e vërtetë të ngjyrave dhe jetës, do të surprizojë dhe kenaqë marresin e saj në diten e tyre të madhe. 

Trëndafilat portokalli dhe Gërbërat e nxehta rozë zënë edhe qëndrën e skenës, dhe rrethohen nga krizantemat “pikante”, të cilat së bashku formojnë dhuratën perfekte për një ditëlindje të pa harruar. 

E prezantuar në një vazo moderne qeramike, pak e ngyrosur në fund, me mbishkrimin “Happy Birthday” sipër, si edhe me fjongon karakteristike në mes, ky kompozim me lule të freskta natyrale është e sigurtë që menjëhere do të krijojë një ambient të gëzuar edhe festiv.

Dhurata përmban:

 • 4 trëndafila portokalli (të freskët dhe të mëdhenj)
 • 4 lule gërbera
 • 4 lule krizantema
 • Lloje të tjera lule shoqëruese
 • Kuti "Happy Birthday"
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »