Kalo tek kontenti
Transporti me 1kuti.com

Ne ofrojmë transport në Tiranë dhe në ç'do qytetet tjetër të Shqipërisë.

Në Tiranë, transporti kryet brenda dites (në shumicen e rasteve brënda disa orëve) nga motorristet tanë. Sigurisht, sa më afër qëndres së Tiranës, aq më shpejt kryet transporti.

Nepër rrethe (qytete te tjera përveç Tiranës), transporti bëhet ditën pasardhëse. Domethënë, nqs ju keni porositur sot, transporti do të kryhet ditën e nesërme. Për transportin në rrethe e diela është pushim, keshtu që ç'do porosi e cila bëhet ditën e shtunë do të dorëzohet të hënën.

Tarifat e transportit në Tiranë.

 • Për ç'do porosi deri në vlerën $50 (USD), transporti në Tiranë kushton $3 (USD)
 • Për ç'do porosi mbi vleren $50 (USD), transporti ne Tiranë është Falas

Tarifat e transportit në Qytetet e tjera.

 • Për ç'do porosi deri në vlerën $100 (USD), transporti në qytetet e tjera kushton $6 (USD)
 • Për ç'do porosi mbi vlerën $100 (USD), transporti në qytetet e tjera është Falas

 

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »