Kalo tek kontenti
Dhurata nga 1kuti.com

Sikurse e kemi përmendur tek faqja jonë e Rreth nesh, misioni i 1kuti.com është të surprizojë dhe sigurisht të lumturojë të dashurit tuaj. Ne e kuptojmë sa e rëndësishme është kjo për ju, sidomos kur ju ndodheni jashtë Shqiperisë dhe të afermit tuaj janë këtu në Shqipëri. Kjo ne fakt është edhe arsyeja që ne në rradhë të parë kemi krijuar 1kuti.com.

Shënim: Ju mund te porosisni edhe për veten tuaj (dmth jo për dhuratë).

Per të porositur një dhurate tek 1kuti.com është shumë e lehtë:

 1. Zgjidhni një ose disa nga dhuratat
 2. Shtojeni në shportë
 3. Shikoni shportën tuaj në cdo kohë
 4. Klikoni tek buttoni "Arkëtoni" per të përfunduar porosinë.
 5. Vendosni të dhënat tuaja edhe të marrësit së dhuratës.
 6. Kryeni pagesën me një nga format tona te pageses
 7. Ne do vazhdojmë menjehere punën për të dërguar dhuratën tuaj sa më shpejt.

Keni pyetje?! Ju lutem na kontaktoni.

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »