Kalo tek kontenti

Historia jonë

Ne ofrojme nje shumllojshmeri dhuratash, te pershatshme ne varesi te eventit qe ju keni. Ne menyre ta padiskutuar, secila prej tyre pergatitet me produktet me cilesore ne treg, paketohet ne formen me profesionale nga stafi jone, dhe me pas dorezohet sa me pare nga nje nga motorristet tone ne desitinacionin e kerkuar prej jush.

1kuti.com, pas nje kohe konceptimi prej disa muajsh eshte themeluar me 12 Qershor 2012 me nje synim te qarte: “Dhuratat me te mira ne treg, derguar shpejt!”. Sigurisht, koha kalon, eksperienca fitohet, sherbimi permiresohet dhe ne kemi kenaqesine ti kemi sherbyer nje numri te madh klientesh, ku pjesa me e madhe e tyre ndodhen ne emigracion dhe njerzit e tyre te aferm i kane ne Shqiperi.

Ne fakt, nje nga kenaqesite e punes tone, jane edhe mesazhet e falenderimit qe marrim prej klienteve tane ne momentin qe ju eshte derguar dhurata tek personat e tyre te dashur.

Ne shpresojme qe ju ti pelqeni dhuratat tona aq sa edhe ne i pelqejme kur edhe ne jua ofrojme juve ato. Nqs keni ndonje pyetje ose sugjerim, ju lutemi mos hezitoni t'na kontaktoni ne nje nga menyrat qe ju preferoni te cilat ndodhen tek faqja e kontaktit

Me shume dashuri,
Emilida Konda

Themeluesit e 1kuti.com

Ne jemi të pasionuar mbas inovacionit, trendeve në teknologji dhe sigurisht mbas DHURATAVE...

 • Emilida Konda

  Administratore

 • Alvin Konda

  Web Developer

Ditët e punës

e Hënë - e Dielë

Orari i punës

08:00 - 20:00

Preferoni të telefoni

Preferoni Whatsapp

Deshironi t'na pershëndesni?! Visitoni faqen tonë të kontaktit

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »