Kalo tek kontenti
Pagesat tek 1kuti.com

Ju mund të paguani në mënyrë të shpejë dhe 100% të sigurtë nëpermjet vendorit tonë të regjistruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, 2Checkout.

Nëpërmjet 2Checkout, ju mund të paguani me PayPal, të gjitha kartat e akredituara të kredit dhe debitit si Visa, Mastercard, American Express etj.

Shënim: Ne nuk disponojme asnjë informacion përsa i perkët të dhenave tuaja tepër kritike, si numri i kartës tuaj të krediti. Ky informacion është i inkriptuar.

Ne, gjithashtu, pranojmë pagesat në dorëzim (Cash on delivery).

Forma të tjera të pagesës

Nqs ju nuk mundeni të kryeni pagesën me një nga format standarte të pagesave të përmendura më lart, ne ofrojmë mundesinë qe ju të paguani edhe nëpërmjet:

 • Western Union
 • Bank Transfer

Ju lutemi, na kontaktoni më parë nqs vendosni të paguani me këto metoda pagese.

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »