Kalo tek kontenti

Adresa jonë

Rr. Sulejman Delvina, Nr. 10, Tiranë, Shqipëri.

Ditët e punës

e Hënë - e Dielë

Orari i punës

08:00 - 20:00

Preferoni të telefoni

Preferoni Whatsapp

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »