Kalo tek kontenti

Vere ne Kuti Dhurate

Çmimi i vjetër $135.00 $110.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Një verë absolutisht e jashtëzakonshme, çfarë kënaqësie kur e shijon. Vjen nga hardhitë jo më pak se 80 vjeçare. Ngjyrë e kuqe rubini, shumë e butë dhe aromatike, e ben kete vere nga prodhimet me delikate. Nje dhurate perfekte per ke shijon veren.

Dhurata permban:

 • Vere ne kuti dhurate
 • paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »