Kalo tek kontenti

Trendafila të Kuq

Nga $40.00

Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Trendafilat e kuq, që nga antikiteti i hershem, kanë qënë dhe vazhdon të jetë forma klasike e shprehjes së dashurisë. Kjo buqetë, e cila te jeni të sigurtë që do ta "mahnisë" personin tuaj të zemrës, vjen e paketuar në mënyre profesionale nga 1kuti.com

Dhurata përmban:

 • Trendafila të fresket të mëdhenj (zgjidhni sasinë)
 • Akserorë të ndryshëm
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »