Kalo tek kontenti

Shporta e Vitit te Ri

Çmimi i vjetër $90.00 $85.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Surprizoni të dashurit tuaj kudo në Shqipëri me shporten tonë tradicionale të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Nje kompozim "klasik" me ingrediente tepër cilesorë nga firma të njohura Italiane, Shporta tradicionale e Vitit te Ri ka të rikthyer buzeqeshjen e familjarve tuaj, deri diku te munguar pergjatë një viti të "cuditshëm" sikurse ishte 2020. Le te shpresojmë dhe urojmë që viti pasardhës të jetë i mbushur me shumë dashuri dhe harmoni per ju dhe familjaret tuaj. Perveçse paketimit profesional nga 1kuti.com, kjo shportë ofron edhe shije te vecanta për këdo që do të ketë kenaqesinë të provojë përberësit e saj.

Dhurata përmban:

 • Panetone Italiane (Maleggati)
 • Verë italiane (Primitivo)
 • Fruta te thata mix në pako hermetike
 • Birrë Italiane
 • Cokollata Ferrero Rocher
 • Cokollata Rafaelo
 • Cokollate Milka
 • Biskota italiane në kuti metalike
 • Biskota Crakers
 • Shportë tradicionale kashte
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Shënim: Për shkak të fluksit të dhuratave të fundvitit, nëse një produkt nuk do të jetë i disponueshëm, ne do ta zëvendësojmë atë me një tjetër të së njëjtës vlerë ose më të lartë.

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »