Kalo tek kontenti

Trendafila miks në kuti (profesionale)

Çmimi i vjetër $150.00 $140.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Dhuratë Premium nga 1kuti.com

Trendafilat e bardhë zakonisht perfaqësojnë pastërtinë, çiltërsinë dhe ndenjën e rinisë. Ato edhe shpeshherë referohen si lule nuseje, kjo pasi keto lule janë të lidhura ngushtë me dashurinë e re dhe basnikërinë e përjetshme.

Trëndafilat e kuq, sikurse të gjihë tashmë e dine, janë forma më ekpresive e dashurisë dhe romances që nga antikiteti i hershëm.  

Kjo dhurate premium me nje miksim te trendafilave te bardhe dhe ato te kuq, e kompozuar ne nje kuti elegante me nje njgyre te lehte geshtenjeje, eshte e sigurte qe me hijeshtine dhe bukurinë e saj" do te "beje per vete" ç'do zemër.  

Surprizoni personin tuaj të dashur me këtë kompozim premium nga 1kuti.com në ditët tuaja më speciale, në menyrë që zemra e saj të rrahë me kënaqesi c'do ditë...

Dhurata përmban:

 • 20 trëndafila të bardhë (të freskët dhe të mëdhenj)
 • 20 trëndafila të kuq (të freskët dhe të mëdhenj)
 • Kuti dhurate premium
 • Akserore të ndryshëm
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »