Kalo tek kontenti

Lule shumëngjyrëshe

Çmimi i vjetër $80.00 $70.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Buqete me lule të freskëta shumëngjyrëshe

Kjo buqetë e pergatitur me kujdes me lule shumëngjyrëshe arrin e lidhur dhe e mbështjellur, e gatshme për vazot e preferuara të marrësve. Tregoni ndjenjat tuaja më të bukura duke i dërguar këtë buqetë lulesh dikujt i cili është special për ju.

  Dhurata përmban:

  • Lule të fresketa dhe të ndryshme (shumëngjyrese)
  • akserore të ndryshëm
  • Paketim profesional nga 1kuti.com

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

  • Si funksionon?

   Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  • Pagesat

   Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  • Transporti

   Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

  • Keni pyetje?

   Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »