Kalo tek kontenti

I dashur "baby boy"

Çmimi i vjetër $60.00 $45.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Mirëprisni fëmijën e tyre me një buqetë që simbolizon "Përshëndetje, bebi i vogël!" Ky kompozim përmban një kombinim mahnitës të trëndafilave, lulebore dhe karafilave për të ndihmuar familjen tashmë me një pjestar të ri, të festojë këtë aventurë të re.

Dhurata përmban:

 • 4 trëndafila të bardhë (të freskët dhe të mëdhenj)
 • 10 karafila të bardhe (të freskët dhe të mëdhenj)
 • 2 lulebore ose lule te stines
 • Kuti per bebe (meshkuj)
 • Akserore të ndryshëm
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »