Kalo tek kontenti

Shah Manopoulos

Çmimi i vjetër $300.00 Nga $240.00

Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Set Shahu Premium Quality - Manopoulos

Legjenda
Lojërat Olimpike ishin festivali më i lavdishëm fetar i atletikës në botën antike. C'do 4 vjet, të gjitha shtetet e Greqisë i ndërprenë konfliktet e tyre dhe u mblodhën në Olimpinë e lashtë, ku sportistët më të mirë po merrnin pjesë në sporte atletike dhe luftarake. Vrapimi, kërcimi, mundja dhe sigurisht hedhja e diskut ishin disa nga sportet që do të shpallnin fituesin e nderuar. Një kurorë me gjethe ulliri, të prera nga një palë gërshërë të arta, ishte edhe çmimi i lavdisë së përjetshme.

Guret e shahut
Skulptorët e famshëm gjithmonë frymëzoheshin nga Lojërat Olimpike. Qëllimi ishte të theksohet bukuria e formës së atletit dhe madheshtia e Zotit të nderuar. Figura e Mbretit është një kopje e statujës së famshme "Poseidoni i Melos" (shek. II. B.C.), dhe Mbretëresha përfaqëson "Athena Promaxos" e lavdishme (450 muzeu B.C. Acropolis). Një statujë bronzi e perëndisë Hermes ka frymëzuar figurën E Kaloresit e cila është një pjesë e fasadës mermer të Parthenonit. Torra është një riprodhim i një stele të admirueshme të Attic të Aristionit të ri i cili vdiq në betejë. Më në fund ushtari është një statujë bronzi e një atleti hedhës disku gjatë periudhës klasike (500 B.C.).

Permasat:

 • e Vogel (28 x 28cm)
 • e Mesme (36 x 36cm)
 • e Madhe (44 x 44cm)

Dhurata përmban:

 • Set shahu premium Manopoulos
 • Kutia origjinale paketimi Manopoulos

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »