Kalo tek kontenti

Dom Perignon Vintage 2008 (për 2)

$320.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Dhurat ë Premium nga 1kuti.com

Sikurse edhe ju e dini Shampanja madhështore Dom Perignon nuk ka nevojë për shumë reklamë, me nje shije të ndritshme të frutave tropikale, mango jeshile, pjeper, anans si edhe me një ndjesi të lehtë të jaseminit do të shkelqeje menjehere, tashmë e gatshme për një Dhurate extra premium së bashku me 2 gota kristali, cilesia e parë.

Dhurata përmban:

 • Dom Perignon Vintage 2008
 • 2 gota kristali
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Shenim: Ndalohet alkooli nën moshën 18 vjeç.

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »