Kalo tek kontenti

Art me Fruta

Çmimi i vjetër $80.00 $60.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Një dhuratë e vecantë, e cila me siguri do të surprizojë këdo që do të ketë edhe kënaqësinë për ta marrë atë..

Surprizoni dikë që keni përzermer dhe të jeni të sigurtë që dhuarata juaj do të mbahet mënd gjatë.

Dhurata permban:

 • Fruta të thata të të ndryshme (të ngrënshme) 
 • Kuti paketimi
 • Aksesore zbukurimi të ndryshëm
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »