Kalo tek kontenti

Champagne & Cokollata

$120.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Nje dhuratë klasike, me produkte ciësore, vjen per ju me në paketim profesional nga 1kuti.com. Mund të dërgohet për cfarëdolloj eventi dhe të jeni të sigurtë që do kënaqni cilindo që do ketë kënaqesinë për ta marr atë.

  Dhurata përmban:

  • 1 shishe Moet & Chandon Brut Imperial 0.7L
  • 1 pako çokollata Rocher Ferrero
  • 2 pako cokollata Merci
  • çokollata te tjera
  • kuti druri
  • akserore të ndrysh ëm
  • Paketim profesional nga 1kuti.com

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

  • Si funksionon?

   Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  • Pagesat

   Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  • Transporti

   Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

  • Keni pyetje?

   Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »