Kalo tek kontenti

Trendafila miks në kuti (rrethore)

Çmimi i vjetër $170.00 $150.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

LgTrendafilat e bardhë zakonisht perfaqësojnë pastërtinë, çiltërsinë dhe ndenjën e rinisë. Ato edhe shpeshherë referohen si lule nuseje, kjo pasi keto lule janë të lidhura ngushtë me dashurinë e re dhe basnikërinë e përjetshme.

Trëndafilat e kuq, sikurse të gjihë tashmë e dine, janë forma më ekpresive e dashurisë dhe romances që nga antikiteti i hershëm.  

Sikurse mund ta shikoni edhe nga fotoja, kjo dhuratë e përberë nga 25 trëndafila të kuq edhe 25 trëndafila të bardhë, është e sigurtë që do të "surprizojë" dhe "manhnisë" këdo që do ketë kënaqesinë për ta marrë atë. 

Dhurata përmban:

 • 25 trëndafila të bardhë (të freskët dhe të mëdhenj)
 • 25 trëndafila të kuq (të freskët dhe të mëdhenj)
 • Kuti dhurate premium
 • Zemër me mbishkriminin "I Love You!"
 • Akserore të ndryshëm
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »