Kalo tek kontenti

Trëndafil në Qelq

Çmimi i vjetër $60.00 $55.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

"Trendafili i përjetshëm", që gjithashtu mund të quhet edhe "Lulja e pavdekshme", është një lule natyrale por mund të ruhet për një kohë të gjatë përpara se ajo të thahet (deri në 5 vjet). Sapo lulet fillojnë të çelin, ato merren dhe futen në një përbërje jo-toksike, që nxjerr lagështinë, dhe më pas ngjyrosen sipas dëshirës. Ky proces unik i ruajtjes u jep luleve një jetëgjatesi të gjatë dhe të qëndrueshme.

Jo vetëm nje dhuratë romantike, por edhe një dhuratë që simbolizon "Përjetësi". Shijoni ç'do moment me këtë dhuratë romantike. Çdo lule trëndafili është një vepër arti unike dhe një simbol mahnitës i miqësisë, bukurisë dhe dashurisë pa limit.

Surprizoni dashurinë e jetës suaj me dhuratën e një "Trëndafili të Përjetësisë" dhe jepjani atyre ndjesinë e dashurisë që ato meritojnë prej jush.

Dhurata përmban:

 • Trendafil në qelq
 • Paketim profesional nga 1kuti.com

Kujdesi:

Mos e ekspozoni direkt në rrezet e diellit. E përshtatshme për ambiente të brëndshme. Mund të rrojë deri në 5 vjet.

Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Për të parë cmimet dhe informacione të tjera rreth transportit ju lutemi klikoni këtu »

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »