Kalo tek kontenti
Faqe interneti e re, misioni jonë mbetet i njejtë

Pëndetje miq të 1kuti.com, shprejsomë qe ju dhe familjaret tuaj të jeni mirë gjate kësaj periudhe kohe. 

Sikurse edhe ju mund ta keni kuptuar tashmë, biznesi online (e-commerce) po merr një "shtyse" të madhe gjate kesaj kohe, kjo për arsyet që tashmë kuptohen, edhe ky trend pritet të rritet edhe më shumë në muajt në vijim.

Ne, tek 1kuti.com, në menyrë që t'ju sherbejme sa më mire dhe sa më shpejt, kemi kenaqësinë t'ju njoftjmë krijimin e faqës sonë të re të internetit, e mundësuar nga gjigandi kanadez i e-commerce, Shopify dhe e dizenjuar nga firma jonë bashkëpunuese, KondaSoft

Një nga elementet më të spikatur të faqen sonë është edhe shpejtesia e saj, kjo shumë e rendesishme në rastet kur mbulimi juaj me internet nuk është në nivelet e duhura. Ngarkimi i faqes behet në më pak sesa 1sec duke e bërë 1kuti.com një nga nga faqet më të shpejta në të gjithë Shqipërinë

Nga ana tjeter, kemi vendour të jemi më selektiv me përzgjedhjen e dhuratave, duke ju ofruar vetem ato dhurata të cilat ne mendojmë që plotesojonë kriteret tona të cilesisë. Motoja jonë në ketë rast është cilësia përpara sasisë.

Gjitashtu, në biznesin e-commerce një element shumë të rëndesishëm zënë edhe transparenca dhe besueshmeria. Tek faqja jone e re internetit do të gjeni një informacion shumë të detajuar për cdo pyetje apo paqartësi që mund të keni për të zgjedhur, porositur dhe perfunduar porosinë tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur. Faqet që ju vijnë në ndihmë janë të listuara më poshtë:

Sikurse e kemi thënë edhe në titullin e ketij artikulli, misioni jonë mbetet përsëri i njëjtë:

"Dhuratat dhe shërbimin më të mirë të mundshem, që ju të surprizoni dhe ti kënaqni të dashurit tuaj, kudo në Shqipëri"


  • Si funksionon?

   Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  • Pagesat

   Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  • Transporti

   Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

  • Keni pyetje?

   Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »